Kalas

Ikväll har vi varit på kalas för Emilia som fyllt 13 år, där det bjöds på god mat och trevligt sällskap! Och till kaffet efter maten bjöds det på dränkta marshmallows, chokladbollar, glass och en sjukt kladdig kaka gjord på choklad (plus en massa annat) som födelsedagstonåringen själv hade gjort. Finns bara en sak att säga, den var SJUKT GOD! Så om du läser detta Emilia, hade jag haft fler än två tummar hade alla pekat rakt upp nu! (men det har jag inte, vilket kanske är tur det, men du får två av två 😁)

DSC_1138

Tessie var fett lustig ikväll då jag har flertalet bilder som ser ut såhär… Skitkul älskling! <3

DSC_1124DSC_1129DSC_1130DSC_1134DSC_1135DSC_1136DSC_1137DSC_1142

En annan rolig sak som hände var att Alicia testade en stor studsmatta för första gången (en sån där som dom flesta har på tomten nu för tiden) och hon tyckte det var sjukt kul! Det är inte så att hon inte haft chansen förut, men varje gång vi frågat om hon vill testa har det blivit ett TVÄR nej. Varför det är så vet jag inte, om det är att hon har varit rädd för det höga nätet som går runt mattan kanske. Det är iallafall inte studsandet som varit problemet, då hoppa hemma i soffan är något av det roligaste min lilla tjej vet. Men det är klart, det är ju inte kul att studsa på något som inte är aj aj… I vilket fall, så var det full rulle rakt in på studsmattan utan att tveka med ett stort grin över hela ansiktet! Efter en liten stund kom det fler barn som hoppade samtidigt och då Alicia var minstingen så slutade det med att hon satt ner i mitten och flög upp o ner medans dom andra hoppade runt henne, vilket hon tyckte var lika kul det. Som tur var så satt Emilia med och höll koll på allt, så det slapp sluta i tårar då Alicia flög rätt bra! Tyvärr hade jag inte en tanke på att ta kort på detta, så får bli ett på mina kära döttrar påväg till kalaset.

DSC_1121

Till sist vill jag avsluta med ännu ett stort grattis på födelsedagen Emilia och hoppas du fick vad du önskat dig och att du är nöjd med dagen som varit!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>