Perfekt start på dagen

Pappa! PAPPA! Byssor…

Detta var vad jag slog upp ögonen till imorse. Och där stod hon, min stora tvååring, med sina två kuddar (som är hennes mest värdefulla saker här i livet) och med mimmin (nappen) i munnen. Väldigt bestämmt tog hon tag i täcket med sin fria hand och började mödosamt försöka dra av mitt täcke, då hon uppenbarligen tyckte jag var alldeles för långsam.. PAPPA BYSSOR!

Som den morgonpigga pappan man är (dagens hittills största lögn), så satte jag mig trött upp och sa till Alicia: pappa ska, hämta pappas byxor… Och jag behövde inte säga det igen! Direkt bar det av för att hitta ett par byxor och med hjälp av en något morgonpiggare mamma lyckades hon till slut hitta ett par mjukisar som hon kom släpande på. Men detta räckte inte, då pappa verkade okapabel att hämta sina egna byxor, så behövde jag visst också hjälp med att ta på mig dom. Så där satt man som en nittioåring på sängkanten och fick hjälp av sitt barn att sätta på sig byxorna…

Efter detta spektakel bar det av mot köket och frukostlagning. Idag blev det kokta ägg på hembakat bröd, men medans äggen stod på plattan körde jag igång ”sju minuters träningsappen” där det blev två varv! Sjukt skönt att köra lite morgonträning innan frukosten, rekommenderas!

Så nu när frukosten är borttagen, händer tvättade och tänder borstade så blir det en stunds mys med familjen i soffan innan det är dags att sätta igång inför dagen!

DSC_1227 DSC_1242

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>