Nya spel

Idag har vi fått lära oss två nya spel på jobbet, vilket känns sjukt kul! Första spelet på agendan hette High card flush, vilket går ut på (precis som namnet säger) att ha högre färg än banken (dealern). Alla får sju kort, där det gäller att få färg på minst 3 av korten och där högsta kortet måste vara en 9:a för att kvalificera som en ”giltig” hand. Självklart kan man spela på en sämre hand och försöka ”bluffa” men har ”banken” 3 kort i samma färg där högsta är 9:a eller högre, så har man förlorat den handen. Till sist fanns det två ”jackpot” chanser man kunde spela på. En där det gällde att ha minst 4 korts färg, andra där det gällde att ha ”straight flush” från 3 kort och uppåt. Vinsterna på detta var från 1ggr bet:et och upp till 8000ggr bet:et.

10269412_10152414277190598_7572396799856566807_n

Personligen tyckte jag detta verkade som ett sjukt intressant och roligt spel! Att deala kommer kännas rätt så plockrigt dock, men när man vant sig lär det inte märkas!

Det andra hette ”Face down Black Jack” och funkar precis likadant som vanlig Black Jack, fast med några tillägg. Har man varit i Malmö på Cosmopol, så är det möjligt att man har testat det där. Men för Stockholm är det första gången! Som jag sa så funkar det det som vanlig Black Jack, fast här får banken två kort direkt. Ett som syns för alla och ett som är ”mörkt/face down”. Skillnaden mellan Malmö och här kommer dock vara att här finns det något som heter ”x3 jackpot” som man kan spela på och försöka hitta kombinationer mellan sina två ”första” kort och bankens kort (Det kort som är face up). Så har man triss, stege, färg alternativt straight flush, får man betalt 9 gånger.

Bj x3

Känner mig fett taggad inför starten av det här, kommer vara i början av Oktober och ska bli sjukt kul att se vad alla gäster tycker! Nu är det dags för mig att stiga av tåget och gå hem för att kurera mig. Känns som Liv gett mig vad det nu är för förkylning hon har och då det är aspirantutbildning del 2 på måndag är jag inte speciellt sugen på att vara sjuk. Så på återseende!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>