Far och döttrarkväll

Ikväll har vi haft far o döttrarkväll, vilket sen urminnestider (eller rättare sagt sen Alicia började äta fast föda) betytt pizza och animerad film! Ja jag vet, hur kan man som ansvarig far bjuda på pizza när man är ensam med sina barn.. Men det är så, det är våran grej helt enkelt! Idag blev det samma beställning som alltid, Capricciosa till Loisan och själv fick det bli en kebabpizza. Liv som tyvärr är för liten för pizza fick modersmjölksersättning, vilket hon tog utan att klaga, så det kändes sjukt skönt! Har enbart testat detta en gång förut, då hon vanligtvis helammar och den gången var det ingen hit… Filmvalet denna kväll blev Lilo o Stitch, som till min stora förvåning gick hem. Trodde det skulle bli ramaskri över att det inte blev Home som vanligt, men då vi redan sett den en gång idag verkade det som att det räckte.

Nu sover iallafall båda barnen lugnt och känner att det är dags för deras krassliga far att gå och lägga sig med… Hoppas ni har haft en bra dag och tänka sig, imorgon är det helg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>