Aspirantutbildningen

Då var tredje o sista dagen av aspirantutbildningen klar och måste säga att det har varit grymt givande och kul! Förutom den ”lärande” delen som självklart var riktigt bra, så har det varit med sköna människor man har gått igenom det med!

mms_20150916_151526

Då jag nästan skulle vilja påstå att jag gärna hade stannat en natt till på hotellet o tagit en sista utbildningsdag imorgon, så börjar det bli ett otroligt sug att åka hem. Detta är faktiskt första gången jag varit ifrån min familj så långt som tre dagar och börjar verkligen sakna verkligheten som väntar där hemma… Pratade tillexempel med Alicia igår över Skype och kunde verkligen känna hur hon saknade mig o var nästan lite undrande varför jag inte varit hemma hos henne de senaste dagarna. Så nu ska det verkligen bli skönt att komma hem och få göra domdär ”alldagliga” sakerna som natta min kära dotter och läsa mamma mu (för tusende gången), avlasta min kära sambo med att vagga min lilla till sömns på natten och att få ligga med halva kroppen utanför sängen för att mina tre tjejer tar upp resten. Helt enkelt, det ska bli GRYMT skönt att komma hem!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>