Dop

Imorgon är det dags för dop för yngstingen och dagen har varit sjukt hektisk med bakning, handling mm inför detta! Än mer, så ska vi ikväll vid fem iväg och skriva på pappren till vårat nya boende, vilket ska bli sjukt kul! Men inte desto mindre stressigt… För bara timmen senare måste jag hämta upp smörgåstårtorna vi beställt, för att köra iväg dom till lokalen där dom kan förvaras i kylar tills imorgon. Medans jag gör detta har Tessie planerat in att ha ljusparty med några tjejkompisar, ett party som min syster kommer hålla. Och även detta ska det städas inför… Så helt enkelt, KUL dag att vara Anton!

DSC_1568 DSC_1569

OCH som att det skulle räcka, så kommer jag antagligen komma hem mitt i ljuspartyt. Så nu är valet i kvalet, ska man sitta ensam i lokalen och blåsa rosa ballonger eller komma hem till ett hem fyllt av ljus och mys… Fett svårt, förslag?

DSC_1584

Sist men inte minst så har Liv äntligen blivit så pass stor att hon nu kan sitta i lära gå stolen! Ännu bättre är att hon tyckte det var skitkul, så första gången tog det nästan en halvtimma innan hon ville komma upp!

DSC_1570 DSC_1572 DSC_1580

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>