Dopdagen

Idag har vi haft dop för våran kära lilla dotter Liv och det blev en väldigt lyckad dag. För det första så kom vi i tid, vilket alltid inte är så lätt med småbarn (eller om du frågar min sambo, när man är tillsammans med mig). Men i vilket fall, idag kom vi i tid! Den andra positiva saken var att både smörgåstårtorna och kakorna vi bakat räckte, vilket vi halvvägs in började bli lite oroliga över! Vilket vi i själva fallet inte behövde vara, då vi fick nästan 1,5 smörgåstårtor kvar och säkert två kilo kakor… Men smarta som vi är så dumpade vi två tredjedelar på svärmor och Emma o Mattis!

Sen inte för att låta fett självgod, men tror helt ärligt att det var ett av världens skönaste dop, då alla dom mindre barnen sprang runt och sjöng o dansade.. Sen var det en väldigt avslappnad präst med vilket gjorde allt ännu bättre! Så av i runda slängar de sextio närvarande såg man knappt någon som inte satt o log åt spektaklet som utspelade sig.

Här tänkte jag sluta för ikväll då jag helt ärligt har haft fullt upp sen sex imorse, så nu ska jag o frugan sätta oss ner framför tv:n och bara vara, för första gången på iallafall en vecka! Återkommer imorgon med både mer om dagen och alla bilder som finns på den ”riktiga” kameran. Men även från bilderna Emilia tog idag, våran helt egna dop fotograf! Tack för det Emilia! Och Gonatt på er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>