Lekparkshäng

Jag vaknade imorse med sjukt ont i knät och har inte en aning om hur eller varför. Om jag gjort något konstigt igår eller kanske sovit fel? I vilket fall så bestämde jag och Alicia oss för att stanna hemma när Tessie, Liv och Julia skulle gå ner på stan och istället hänga ute i lekparken här hemma!

P1040796 P1040803  P1040812

Men det tog inte mer än ett par minuter innan Alicia kände sig klar med ”vanliga” lekplatsen och istället bar det av mot nästa som ligger bara ett par hundra meter bort. Väl där skulle vi (i vanlig ordning) ”testa alla” leksaker, för att sen bestämma oss för vad som var roligast just idag. Efter många om och men bestämde sig Loisan för att gruset som lekplatsen står på var roligast vilket slutade med att vi satt mitt imot varandra och byggde en stor hög. Men då min kära dotter lätt blir uttråkad, bar det snart av mot tredje lekparken på 15 minuter. När vi väl började närma oss ändrade vi helt plötsligt riktning och Alicia började peka på ett närliggande livs och sa bestämt ”AFFÄREN”! Oförstående frågade jag vad vi skulle där och göra och fick då till svar ”PIZZA”! (ligger en pizzeria precis bredvid livsbutiken). Då gick det upp ett ljus för pappa Anton… Jag hade HELT glömt av att ge Loisan mat efter lunchvilan. Snacka om father of the year! I vilket fall gav jag min älskade dotter valet på pizza eller gå hem och äta korv. Ni kan ju gissa hur det gick… 15 minuter senare satt vi hemma med nykokta makaroner och stekt korv.

P1040815 P1040820 P1040825 P1040834 P1040816

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>