Jobb jobb jobb

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg och får be om ursäkt för det. Däremot har jag en bra förklaring till varför. Sen jag började jobba natt igen så har det blivit en hel del jobb och förra veckan blev det så pass att det var svårt att hinna med mycket annat än jobba, sova och äta. OCH den lilla tiden jag hade över gick åt att umgås med mina två döttrar och min bättre hälft. (gjorde möjligtvis en och annan omgångar seven minute workout också 😉 ).

Totalt fick jag ihop 66 jobbtimmar förra veckan vilket kändes sjukt skönt, speciellt då jag redan kan känna tyngden i plånboken! OCH efter torkan den har känt under sommaren, då både jag och Tessie har varit föräldralediga, så känns det ännu bättre… Även denna vecka ser det ut att kunna bli några fåtal timmar, för att vara exakt 55 stycken (hittills). Men har jag turen med mig så kan jag förhoppningsvis få in 66 även denna vecka! 132 jobbtimmar på två veckor, känner mig rätt nöjd om jag ska vara helt ärlig!

Så för att jämföra det med alla där ute med vanliga dagjobb, där man börjar 07:00 och slutar 16:00, så hade det varit ungefär som att ni jobbade från måndag till lördag, 07:00 – 19:00. Sen som ”grädde på moset” så har jag också en del pendlingstid vilket hade resulterat i att jag kört hemifrån 05:30 och kommit hem varje dag 20:30, med bara söndag ledig.

Så ska jag vara helt ärlig så kommer jag välkomna ledigheten nästa vecka med öppna armar! Fast det känns skönt att både vara tillbaka på jobbet och få igång inkomsten igen, så går det inte komma ifrån att det ska bli skönt med lite ”riktig” kvalitetstid med familjen igen. Nu är det dags för mig att gå ner och jobba igen, så på återseende!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>