I dont get it

Idag har hela familjen varit ute på stan och handlat! Kändes verkligen jätteskönt att bara ha tid för att umgås och gå runt o kolla på olika saker. Däremot fattar jag ingenting när det kom till en sak vi köpte, eller rättare sagt som Tessie köpte… Hon köpte löv för hundra kronor. JAG är helt ärlig, HUNDRA SPÄNN. Förra månaden var det förvuxna maskrosor för 400 kr och denna månaden är det löv för hundra. För det finns ju inte att plocka utomhus… Det andra konstiga var att så fort vi kom hem så började min kära sambo klippa sönder bladen/bladringen. Fattar ingenting.. Men men, antar att det är det som är charmen, att vi inte är så lika menar jag. Däremot ska jag fråga min syster nästa gång vi talas vid om det här med bladen, då det känns som att hon har ett finger med i detta..!

image

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “I dont get it

  1. Hahaha kan hända att jag köpte en likadan när jag va i sträng och pyntade den ljusstaken precis så! men så fint det blev, värt varenda krona!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>