Hejdå mamma

Idag var första gången som Alicia bestämde sig att hon ville utforska världen utan sina föräldrar och syster. Allt började med att mormor kom förbi efter jobbet för att lämna av en sak för att sen åka hem. Då Alicia, Liv och Tessie redan var ute och lekte så mötte Alicia upp mormor vid bilen, OCH klättrade rakt in med ett ”Hejdå mamma”.

Tessie som inte alls var beredd på detta gav svaret tillbaka om hon skulle komma och hämta Alicia senare ikväll, men samma sak kom till svar (hejdå mamma). Lite stött ställde Tessie då frågan om Alicia hade tänkt sova hemma hos mormor, och även denna gång fick hon svaret ”HEJDÅ MAMMA”, du vet sådär bestämt som bara en tvååring kan. Så det var inte mycket annat än att knäppa fast våran kära dotter i bilen och vinka hejdå.

Allt slutade med att Alicia kom hem senare på kvällen, men under protester… DET är helt SJUKT vad fort det går! jag menar, det känns som igår som hon började gå och idag så ger hon sig av på egna äventyr…

Var tar tiden vägen?

P1040816

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>