Rosor

För er som läser Tessies blogg, så har ni säkert sett henne klaga flertalet gånger över hur sämst jag är på olika saker, så som att ta ner tvätten från tvättställningen, vika tvätten, jag slänger strumpor i vardagsrummet mm. Men framför allt att hon aldrig får några blommor längre, vilket hon fick en hel del förr i tiden.

Så för några dagar sen fick jag ett infall att köpa hem en bukett rosor när jag var ute och handlade! Väl hemma så hade jag händerna fulla av matkassar, så därför fick jag bära in buketten i munnen! Exakt! HUR charmigt som helst… Väl framme vid dörren blev det att banka lite med foten så hon skulle komma o öppna och jag kan säga såhär. Med all skit jag får varje vecka på hennes sida, så tänkte jag ”Nu blir det världens längsta inlägg hur bra jag är”. Yeah right! En kvarts rad blev det, men jag antar att man får vara glad för det lilla… Nej nu är det dags för mig att slagga, då det är dags att jobba imorgon igen! På återseende!

20151014141006_IMG_0715

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Rosor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>