Grymt bra vecka!

Det har varit en sjukt bra vecka, med både gymmet två gånger, löpning en gång och seven minute workout tre gånger! En av dagarna var det både seven minute workout på morgonen direkt efter jag vaknat och sen senare på kvällen gymmet, där jag kände mig sjukt stark. Så nu ska vi se om vi inte kan fortsätta detta även nästa vecka, då jag (precis som denna veckan) inte komma jobba lika mycket som de två föregående.

Sen när det kommer till maten så känns det bättre och bättre hela tiden, då det blir färre o färre tillfällen där jag känner mig sugen på skräpmat och dylikt! OCH det är också något som känns SJUKT bra, att maten inte bara är nyttig utan också i princip dödar sötsuget helt. Så jag är helt enkelt fett pepp!

Nu är klockan 03:40 och det är bara en timma kvar innan det är dags att gå hem! Dags att börja jobba igen, ha en bra lördag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>