Ensam hemma

I helgen ska Tessie åka hem till sin syster med barnen, så detta blir första gången då jag ska vara ifrån hela familjen en hel helg. Ska jag vara helt ärlig känns det rätt konstigt att ha en hel helg att slå ihjäl, då jag inte har en aning vad jag ska göra. Eller ja, på lördag ska jag jobba, men både fredag och söndag är jag ledig.. Men sen förhoppningsvis kan jag få in ett extrapass även fredag!

Nu ska jag ner och göra sista timman på jobbet innan det är dags att åka hem. Ha en bra fredag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>