Ps4

Nu är det ungefär ett år sen vi skaffade vårat PS4 och det är ett av de bästa köp jag någonsin gjort! För det första så var ”The last of us” awesome! (vilket var den egentliga anledningen till att jag skaffade mitt playstation över huvud taget). Men nu i slutet så har det blivit använt för en helt annan anledning, nämligen som mediaenhet. Då vi har både Viaplay och Netflix så har det varit helt perfekt att använda för att stream dessa när Alicia vill kolla på film och annat! Men sen finns det också en annan app vid namn Vidzone, som används fruktansvärt flitigt i vårat hem. Det är en sorts musik/musikvideo app där man kan streama all möjlig sorters musik, vilket Alicia tycker är grymt kul (då hon älskar musik, men även dans).

Men sen är det självklart för våran egen del också. Det enda jag varit sur över är att HBO nordic inte går att använda då den appen inte finns till Playstation, vilket den gör till Xbox. Så det var ett tag där jag nästan kände att jag hellre hade velat ha ett Xbox istället! (okej, kanske lite överdrift) Men som ett brev på posten, bara en vecka senare, så meddelade playstation att HBO nu var tillgängligt hos dom också. SÅJA! Så min enda lediga dag denna vecka har alltså gått åt att kolla igenom halva (senaste) säsongen av Game of Thrones, då Tessie och barnen ändå var uppe hos hennes syster i Dalarna. Jag har inte tagit det så lugnt på år och jag hade helt glömt hur det är att släppa allt! Så vid midnatt somnade jag i soffan och sov där resterande av natten, vilket var helt underbart!

2819663-8418826320-28191

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>