Svårt att hitta tiden

För ungefär en vecka sen sa jag att jag skulle skriva en hel del, men tyvärr har detta inte blivit av, då jag än en gång har jobbat som en dåre under en längre period. Det jag sa att jag skulle skriva om var hur jag lägger upp mina dagar med träning, mat, portioner och jobb, och även att jag skulle lägga ut en ”för och efter bild” för att visa vilken skillnad detta gjort för mig. Förutom jobbet, så har även förkylningen hållt i sig i över en vecka nu, vilket har gjort att motivationen för att skriva om detta INTE har varit på topp heller…

Men nu är det iallafall påväg åt rätt håll och snart ska jag äntligen vara ledig i några dagar och då ska jag försöka komma igång med skrivandet igen. SÅ från måndag blir det en helvecka med kost och träning samt att Movember startar, vilket jag är mer peppad än någonsin inför!

Nej nu är det dags att slagga inför en sista jobbdag imorgon!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>