En helg utan barn och sambo

Som jag nämnde i förra inlägget så har Tessie och barnen varit uppe i Dalarna i helgen och hälsat på Tessies syster. Som jag förstod det så har dom haft det hur kul som helst, och Tindra (Tessies systerdotter) och Alicia har lekt både bättre och mer än dom någonsin gjort förut, vilket är sjukt kul!

Då jag redan hade fått in ett extrapass på lördagen så stannade jag alltså hemma, och på så vis var jag hemma ensam för första gången på år, vilket var riktigt skönt och fett behövande! Däremot kan jag inte fatta hur jag kunde leva ett liv utan mina kära döttrar och min älskade sambo förut. Som jag sa så var det sjukt skönt, men det var ingenting jämfört med hur tomt och tråkigt det blev. Det är klart, under en kväll kunde jag släppa allt och bara tänka på mig själv, vilket kändes rent av lyxigt. Dom andra två dagarna var jag på jobbet så det blev nästan som vilka andra dagar som helst, men mer än en helg eller ett par dagar hade inte gått, då jag hade saknat dom alldeles för mycket!

Något annat som också var sjukt skönt var att städa… Helt ärligt! Att kunna plocka upp, torka av alla ytor, dammsuga och så vidare i vardagsrummet, för att sen göra samma sak i hallen, sovrummet, köket (bord, stolar mm) och sen att kunna gå och sätta sig i soffan. OCH att det då inte förfallit och blivit skitstökigt igen när man kommer tillbaka från städningen av dom andra rummen! Helt sjukt..

Nej nu har kvällen kommit på min första lediga dag, barnen och Tessie sover och det är dags att se klart på det sista ur säsong 5 av Game of Thrones!

IMG_0909 IMG_0868

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>