Förkylningstider

Nu har det gått nästan tio dagar sen jag blev förkyld och då det absolut går åt rätt håll så är det fortfarande inte bra… Men samtidigt som det går på bättringsvägar för mig, så har tyvärr mina kära döttrar blivit dåliga istället. Min yngsta dotter Liv märks det knappt på, så förhoppningsvis blir det inte värre än så! Men Alicia däremot har hostat hela natten och är märkbart dålig. Inte bara det att hon är trött och hängig, utan även hennes fejkgarv har startat, vilket bara kommer fram när hon är sjuk. Både charmigt och roligt om du frågar mig 😉

Tyvärr stannar det inte där, utan med bra humör och fejkgarv kommer det också ilska och explosioner… Allt kan vända på en femtioöring. Från att i ena sekunden skratta och vara hur glad som helst till att i nästa sekund bli skitförbannad och skrika rakt ut i ilska, UTAN någon som helst förvarning. Så sent som tidigare idag så blev min älskade lilla dotter skitförbannad ute i hallen för ingen anledning (som jag kunde se) och började skrika för full hals. Visst, frågar du henne så var det säkert för en jättebra anledning, däremot kan ju inte hon hjälpa att hennes pappa är ”slightly retarded” som inte fattar varför. Så efter några minuters bråk slutade det med att hon fick ta en timeout i sin säng, medans hennes kära far fick sätta sig ute i soffan i vardagsrummet för att varva ner (och ta några djupa andetag). Det som är skönt med oss båda är att vi oftast lugnar ner oss väldigt snabbt, och det tar oftast inte mer än tio till tjugo sekunder innan hon sitter och ropar ”pappa”!, varpå det tar mig ett fåtal sekunder innan jag sitter inne på sängen (som toffeln jag är) för att bli sams med henne. Men man kan inte annat än älska henne (fast hon kan vara en jobbig skitunge då o då) och jag kunde inte fått en bättre dotter, eller döttrar för den delen.

Förresten, Liv har precis fått sina två första tänder, hon håller på att få full kontroll över sina händer och hon har precis hittat sin tunga (vilket hon är skitstolt över och gärna visar för alla som vill se). Så där händer det saker hela tiden!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig då jag ska jobba imorgon. På söndag ska Tessie iväg till Stockholm på födelsedagskalas/Halloween fest och detta blir första gången hemma själv med båda barnen under nästan ett dygn, vilket kommer bli väldigt intressant! Sen ska jag hämta upp henne på måndag morgon för att direkt åka ner till mina hemtrakter i Halland/Småland (korrekt, ligger precis på gränsen) för att hälsa på farmor, farfar, faster mfl! Kommer bli en grymt bra vecka!

20151029100207_IMG_1114

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>