Movember

Då var den blåa mustaschen påsatt på jackan, alla nya rakprylar använda och muschen på plats, och därmed var första dagen av Movember igång! Som vanligt är jag sjukt taggad (vilket jag alltid är när jag kommer på grymma idéer) och jag ser verkligen fram emot en månad av träning/äta rätt, odla mustaschen så stor jag kan och framför allt känna att man gör det för en bra sak! Det tråkiga är dock att jag fortfarande är krasslig, så idag blev det tyvärr ingen träning. Men det kommer!

image image

Den andra stora saken som hänt idag är att jag och barnen lämnade av Tessie vid tåget i eftermiddags, för att spendera ett dygn själva utan mamma. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att det var Tessie som tyckte detta var jobbigast och som var mest nervös (då Liv fortfarande full ammar och gärna snuttar 10 gånger per natt), men hittills har det gått hur bra som helst. För en dryg timma sen fick jag båda barnen att somna och sedan dess har jag inte hört ett ljud (ja älskling, jag har varit inne och kollat till dom och dom mår jättebra, men sover som stockar). Så nu har jag precis slagit mig ner i soffan för att ta det lugnt en stund! Det kanske till och med blir så att jag testar Farcry 4 på ps4:an, som jag fick låna av en arbetskamrat förra veckan och som visst ska vara hur grymt som helst!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll, ha en kul kväll älskling (vi syns imorgon vid 11.00 för att köra 50 mil 😉  ) och på återseende!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>