”Känner du igen dig?”

NU FÅR DET VARA SLUT! Det var ungefär så jag kände när jag bestämde mig att jag skulle skapa den här bloggen…Jag är en småbarnsfar med ett jobb där jag jobbar minst 10 timmar varje pass och dessutom natt! OCH som att det inte skulle vara tillräckligt så är man halvfet, smålat och i allt detta ska man ha tid för det viktigaste av allt, Familjen.

Jag har två underbara döttrar och en mycket älskvärd fästmö, vilka jag älskar att leka och umgås med. Problemet, vilket jag påpekade här ovan, är att man alla gånger inte orkar med alla lekar, bus, bollsporter, spurter i affären mm, vilket man helt ärligt borde göra…

SÅ NU ÄR DET DAGS ATT ÄNDRA PÅ DET!

Känner du igen dig själv eller låter detta som något du skulle kunna känna? Barn eller ej, du kanske känner att detta är något även du behöver ändra på men inte vet hur? Läs då vidare på nästa ”sida (Handling)” jag nu ska skapa så får vi se om vi inte kan hjälpas åt med detta, du och jag

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>